OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Iulia

Rod (Sibiu)

Rod (Sibiu)

Servicii disponibile

 • Mic dejun (disponibil cu plata)
 • Note

 •  OFERTA DE PASTE

  Oferta pensiunii noastre de Paște include  4zile / 3nopți de cazare cu mic dejun tradițional începând cu data de 22 aprilie până în data de 25 aprilie. Pensiunea se închiriază unui singur grup la prețul de 350 lei/persoană/noapte.
  Pentru copiii cu vârste de până la 12 ani care dorm în pat cu părinții nu se percepe taxă suplimentară.
  Micul dejun va fi servit sub formă de platouri cu o gamă variată de produse: drob de miel, brânzeturi sibiene, ouă roșii și omlete, dulcețuri de casă, cozonac, miere, cafea și ceai.

  În satul Rod, în fiecare an, în prima zi de Paște, tinerii se îmbracă în costume tradiționale specifice zonei Mărginimii Sibiului. Miresele din anul precedent strâng vase în cimitirul satului – acesta fiind un obicei unic în zonă. De asemena, există un alt obicei tradițional numit ”Mironosițele”. Obiceiul amintește de legenda biblică a mironosițelor care s-au dus să ungă trupul lui Iisus cu mir și au găsit mormântul gol. Mironosițe pot fi doar copile cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, considerându-se că acestea trebuie să fie fecioare. Desfășurarea acestui obicei are loc în Biserica din sat, după slujba din noaptea Învierii. Rolurile de ”crai” le revin băieților, care îi interpretează pe Iisus, Îngerul și Sutașul.

   

  Mic dejun 20 lei.

  De luni pana vineri la cazarea pentru 3 zile a patra este gratis!

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK