Pensiunea Luca Ioan va asteapta sa va odihniti, sa serviti masa cu preparate naturale, iar noi, gazdele va vom indruma si insoti in excursii si la obiectivele turistice din zona.
Situata in mijlocul satului langa Biserica Sfanta Treime si Muzeul de icoane pe sticla « Zosim Oancea », pensiunea noastra este formata din doua nivele, parter si mansarda, Deasemenea avem amenajata si o sala de mese unde puteti gusta meniuri traditionale preparate pe baza de produse naturale, proaspete, achizitionate din gospodariile localnicilor.
Facilitati cazare: frigider, fax, transport auto, sanie trasa de cai, internet wireless, parcare, gradina/curte, piscina, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, sala de mese.
Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.
Masa:
Preparatele respecta specificul bucatariei traditionale si au la baza produse proaspete din gospodaria taraneasca. Pentru grupurile venite numai pentru muzeu si masa, meniul traditional este de 35 de lei.Grupurile mari pot lua masa impreuna iar cazarea se poate asigura in caz de necesitate la alte pensiune din sat.
Meniu Traditional:
La masa se serveste aperitiv (vinete, chiftelute, telemea, slanina, oua de casa), ciorbe si supe diferite, frupturi si sarmale cu mamaliguta, prajituri de casa, toate asortate cu bauturi traditionale: tuica si vin de casa.
Se asigura servirea mesei pentru grupuri de pana la 50 de persoane.
Program artistic traditional, agrement si alte servicii.
La comanda, se poate organiza primirea in sat a turistilor de catre calareti, in portul traditional local, cu paine, sare si tuica, jocuri si cantece specifice zonei.
In timpul verii se pot organiza plimbari cu caruta si iarna, in sanie trasa de cai.
Pentru vizitarea Marginimii Sibiului si a Orasului Sibiu, pensiunea poate pune la dispozitie masina cu sofer.
Tot la comanda se pot organiza mese la iarba verde sau gratar la zapada.
Pentru cei care doresc, se pot organiza iesiri la lacurile din apropiere pentru pescuit., iar pentru copii si pot organiza tabere si exursii.
Deasemenea turistilor le se ofera posibilitatea de a participa la taierea porcului si de a comanda produsele dorite.