OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Negoiu

Porumbacu De Sus (Sibiu)

Porumbacu De Sus (Sibiu)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 1

Pensiunea Negoiu a fost deschisă în anul 2018 și este situată la poalele Munților Făgăraș, pe Valea Porumbacului, la 3 km de Porumbacu de Sus. Este poziționată în mijlocul naturii fiind destinația perfectă atât pentru cei care vor câteva zile de odihnă și liniște cât și pentru persoanele active care vor să practice diverse activități montane și nu numai.

Tipologie:
Pensiune
Pozitie:
Munte
Cazare:
Camera
Formule de cazare:
Cazare si mic dejun
Locuri:
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Restaurant
Activitati teambuilding
Biciclete de inchiriat
Carte de credit acceptata
Internet
Terasa sau foisor

Adresa:
str. Zona Turistica, nr. 628 - 557192 Porumbacu De Sus, Sibiu

Pensiunea Negoiu este situată la poalele Munților Făgăraș, pe Valea Porumbacului, la 3 km de Porumbacu de Sus. Accesul se face din drumul național 1 pe un drum asfaltat de 9km. Ultimii 300m până la poarta pensiunii drumul este nepavat. Orașul Sibiu este la 40km distanță iar orașul Avrig la 15km. Intersecția cu Transfăgărășanul este la 18km.

Pensiunea Negoiu are în total 8 camere. 4 dintre ele pot fi ocupate ca și camere sigle, dublă matrimonială sau dublă twin. Celelalte 4 pot fi ocupate ca și camere single, dublă matrimonială sau dublă twin, triplă sau cvadruplă, fiind ideale pentru familii cu unul sau doi copii.

Camera dublă poate fi cu pat matrimonial sau cu 2 paturi de o persoană în funcție de preferințele clienților. Poate fi ocupată și în regim single la cerere. Este dotată cu televizor cu ecran plat conectat la canale prin cablu, minibar, safe. Fiecare cameră are propria baie cu duș. În cameră este disponibilă o conexiune la internet prin Wi-Fi.

Camera triplă poate fi cu pat matrimonial și un pat simplu sau cu 3 paturi simple în funcție de preferințele clienților. Este dotată cu televizor cu ecran plat conectat la canale prin cablu, minibar, safe. Fiecare cameră are propria baie cu duș. În cameră este disponibilă o conexiune la internet prin Wi-Fi.

Camera cvadruplă poate avea un pat matrimonial sau două paturi de o persoană la care se adaugă un pat suprapus. Este ideală pentru o familie cu 2 copii. Este dotată cu televizor cu ecran plat conectat la canale prin cablu, minibar, safe. Fiecare cameră are propria baie cu duș. În cameră este disponibilă o conexiune la internet prin Wi-Fi.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK