OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Pensiunea Turlas

Salistea De Sus (Maramures)

Salistea De Sus (Maramures)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Un loc plin cu energie pozitiva
07/10/2018

Comentarii scrise de: Palos Bianca

Comentariu: Am petrecut in luna septembrie o parte din concediu la pensiunea Turlas. La finalul concediului dupa mai multe locuri de cazare in diferite zone ale tarii atat eu cat si sotul meu am tras urmatoarea concluzie: La tanti Floricuta garantat mai mergem , a fost atat de frumos incat ne- a lasat aceasta dorinta , de a ne intoarce. Inca de cand am ajuns la pensiune, tanti Floricuta a iesit in poarta ne- a intampinat cu zambetul pe buze si spunandu- ne pe nume, " bine ati venit " . Acest gest ne - a facut sa ne simtim ca si cum am fi mers la niste prieteni foarte buni. Am stat la apartament , acesta arata absolut superb, spatios, aranjat in spirit maramuresan, cu o terasa mare care iti ofera priveliste spre gradina( privelistea aceea o am de cand m am intors din concediu imagine pe telefon) , este liniste si foarte curat. Mancarea facuta de tanti Floricuta este foarte buna , cina mereu alta si cantitate mai mult decat suficient. Micul dejun deasemenea. Mereu interesata de cum am dormit , cum ne simtim , ce am dori sa mancam chiar te face sa te simti rasfatat si in concediu. Scurtele povesti de seara cu d-ul Ion si sotia acestuia iti aduceau zambetul pe buze, fiind 2 oameni veseli si buni. In gradina pensiunii iti este mai mare dragul sa te plimbi cu talpile goale prin gazonul ingrijit , si sa admiri numeroasele flori si brazi. A fost prima data cand am vizitat Maramuresul , ne bucuram ca am avut ocazia sa stam intr -un loc atat de frumos , realizat cu multa dragoste de 2 oameni frumosi la suflet. Cu siguranta ne dorim sa revenim.

Pensiunea nr. 1 din România!
25/06/2016

Comentarii scrise de: Fiscutean Emil-Radu

Comentariu: Este cea mai frumoasa pensiune din cate am vazut si vizitat pana acum. Si nu au fost putine. Calitate pe toate palierele, respectarea traditiilor, calitatea mesei, perfectiunea detaliilor, cazare ireprosabila, spatiu, totul la superlativ. Felicitari familiei Turlas!

O mini vacanta excelenta !
07/10/2015

Comentarii scrise de: Ion Danut

Comentariu: Un loc fantastic, locuri si oameni minunati !
Conditiile de cazare sunt la superlativ, se imbina foarte bine modernul cu traditionalul, o curatenie impecabila, toate cu mult bun gust si bine gandite sa-ti asigure confortul.
Mancarea dnei Forica un deliciu si frumos prezentata, o adevarata arta, asociata cu horinca traditionala e pachetul complet.
Felicitari sotilor Florica si Ion Turlas !
Vom reveni cu drag si recomandam cu caldura si altora !

Un loc ideal pentru concediu, o vacanta fara griji
18/08/2015

Comentarii scrise de: László Nagy

Comentariu: Frumos , linistit , în stil Maramuresan, decor rustic, frumos. Gazdele au fost foarte prietenoase si au avut grija de noi. Mâncarea a fost delicioasa . . Va multumim pentru tot, Ioan Floricának .
(Tradus cu Google)

Frumos pensiune - foarte recomandat
16/08/2015

Comentarii scrise de: Lucy

Comentariu: Ne-a placut totul despre acest loc. Proprietarii, domnul ?i doamna Turlas sunt gazde minunate. Ele sunt atât de prietenos ?i de ajutor, dar nu la toate arogant. Setarea este uimitoare, la fel ca ?i motivele - atât de pa?nice ?i relaxat. Am stat în apartamentul care a fost extrem de curate ?i decorate într-un stil superb Maramures. Mâncarea, realizat de doamna Turlas, delicios ?i ne-am uitat cu ner?bdare fiecare masa. Ne siguranta doresc s? se întoarc? ?i noi recomand?m s? sta?i aici dac? vrei mâncare bun? ?i un sejur relaxant în împrejurimi frumoase.
(Tradus cu Google)

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK