Facilitați:
- Bucătării complet utilate
- Bai ultramoderne
- WiFi/TV
- Terase
- Barbeque și facilitati pentru a gati la Ceaun
- Livada
- Locuri de parcare
- Supermarket “La doi pași” aprox. 1 km
- Pastravarie la aprox.3 km
Se pot face excursii pe munte, cu trasee si peisaje minunate.
Se poate vizita:
- Manastirea Crasna aflata la 2 km,
- Statiunea Slanic Prahova - 4 km/10 km
- Orasul Valeni de Munte - 8 km, unde nu trebuie sa ratati Casa Memoriala Nicolae Iorga
- Statiunea Cheia - 17 km
--barajul Maneciu
- Orasul Brasov -60 km
- Manastirea Suzana 6 km sau Manastirea Cheia 17 km
- Manastirea Zanfira la 20 km( pictata de Grigorescu)
- Vara te poti racori in apele raului Crasna-500 de metri de locatie.Una peste alta, poti avea o vacanta minunata, intr-un loc plin de energie pozitiva.
Slanic Prahova(5 km)- Izvoarele cu apa minerala ce contine compusi ai calciului, clorului, sodiului, sulfului (utilizate inca din 1885, cand statiunea a inceput sa se dezvolte) si lacurile (Baia Baciului, Baia Rosie, Baia Porcilor, Lacul Verde) cu concentratie mare de sare, sunt folosite la tratarea foarte multor boli.
Facilitati pentru bai cu ape minerale calde in cazi, bai reci in lac, aplicari de namol cald, pentru tratamente ginecologice si pentru electroterapie. Vechea mina de sare (Unirea) a fost transformata in sanatoriu - la adancimea de 210 m - pentru tratamentul bolilor respiratorii in microclimatul de aer sarat. Statiunea dispune de complex balnear ca si de multe vile, pavilioane si case private pentru cazare. Turismul intensiv din zona este determinat si de existenta, la Slanic a unui munte neacoperit de sare (rezervatie naturala) si de existenta pitorescului lac al Miresii (sau Grota Miresii, 425 m patrati, 20 m adancime) care s-a format in 1914, prin prabusirea unei mine de sare.