OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Dan

Ocnita (Valcea)

Ocnita (Valcea)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 1

Având un potenţial turistic ridicat, localitatea Ocnele Mari dispune şi de câteva obiective turistice de mare interes, printre care Salina Ocnele Mari, Lacul Doamnei, Drumul sării sau Cula Domnească. De asemenea, se mai pot vizita ruinele bisericii Adormirea Maicii Domnului, Biserica Slătioarele şi Biserica fostului schit Titireciu.
Nu în ultimul rând, în partea de sud-vest a localităţii se află situl arheologic aferent Castrului roman Buridava, acesta din urmă fiind construit după primul război dintre daci şi romani, care a avut loc între anii 101 şi 102.

inconjurata de paduri localitatea este numai buna pt drumetii.

Ocnele Mari este situată în partea central-estică a judeţului Vâlcea. În zonă se află şi Salina Ocnele Mari, care a făcut cunoscută localitatea. De asemenea, localitatea Ocnele Mari este amplasată la o altitudine de circa 225 de metri, şi dispune de o populaţie de aproximativ 3500 de locuitori. Ca vechime, localitatea este printre cele mai vechi din zona Olteniei,  

Tipologie:
Pensiune, Casa de vacanta
Pozitie:
Deal
Cazare:
Camera, Toata cladirea
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
13
Perioada de inchidere:
21 decembrie - 31 decembrie
Servicii:
Animale acceptate
Loc de joaca pt copii
Internet

Adresa:
Str Alexandru Ioan Cuza 130 - Ocnele mari245900 Ocnita, Valcea

Confortabila si primitoare, Casa Dan va asteapta in orice anotimp, fiind alegerea potrivita pentru un concediu odihnitor.locatia se afla pe strada principala, la o distanta de 100m fata de salina si 500m de strandul sarat.Dispunem de 2 camere duble (pat matrimonial) si 1 camera tripla ,living, cu o capacitate maxima de cazare de 13 locuri, . Toate camerele sunt mobilate, dispun de tv color si cablu, incalzire centrala, apa calda permanent,internet .Bucataria este complet utilata (aragaz, frigider, vesela) .pret incepind de la 45 ron /zii.cel mai bun raport calitate pret.va steptam cu drag si ospitalitate.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK