OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Complex Satul Muzeu-Bistrita

Bistrita (Bistrita Nasaud)

Bistrita (Bistrita Nasaud)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Totul este făcut cu foarte multă atenţie la detalii. A fost păstrat tot ce s-a putut din partea tradiţională, iar ce s-a lucrat s-a încercat să se armonizeze cu ceea ce era înăuntru. Fiecare casuta are cca 2-3 locuri de cazare, si sunt amplasate intr-o zona foarte linistita pe Strada Valea Ghinzii, la 2,5 km de orasul Bistrita.

Timpul parcă se opreşte în loc imediat ce intri pe drumul care duce spre ele. Atenţia la detalii, se vede peste tot, de la mesele de lemn înconjurate de flori şi viţă-de-vie, la covoarele vechi şi la modul în care sunt decorate camerele.  Dincolo de partea tradiţională, au însă tot confortul timpurilor moderne: băi, bucătării utilate cu tot ce trebuie.  Casele se închiriază la cheie, fara servicii de masă, iar turiştii au toată intimitatea de care au nevoie. 

Tipologie:
Pensiune, Casa de vacanta, Cladire istorica
Pozitie:
Munte
Cazare:
Toata cladirea
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
12
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Centru spa/wellness
Gratar in curte
Terasa sau foisor

Adresa:
Strada Ghinzii nr. 166-168 - 420020 Bistrita, Bistrita Nasaud

Casuta nr. 1  Caasa Taraneasca - este o casuta stil cabana din barne de lemn, compusa din bucatarie, dormitor cu 2 paturi, matrimonial si single si pridvor.

Casuta nr. 2 Casa de paie - este o casuta cu acoperis din paie, specifica zonei Maramures, compusa din terasa spatioasa, bucatarie, baie, dormitor cu pat matrimonial. Are o istorie frumoasa, care ne spune ca este veche de 300 ani si a locuit in ea in ultimii ani un calugar.

Casuta nr. 3 Casa de lemn - este  o casuta din lemn, pe fundatie de piatra, compusa din pridvor, camera de zi, bucatarie, baie, dormitor cu pat matrimonial si single.  

Casuta nr. 4 Moara - este o casuta cu crama la parter, specifica zonei Muntilor Apuseni, compusa din crama si loc de luat masa la parter, iar la etaj terasa, bucatarie, camera de zi, baie, dormitor cu pat matrimonial.

Casuta nr. 5 Casa de fag - este o casuta cu priveliste deosebita, compusa din pridvor, bucatarie, loc de luat masa, dormitor cu pat matrimonial, 2 bai. 

Ca si facilitati in satul muzeu de la Bistrita turistii pot beneficia de foisor cu spatiu pentru gratar, salina, sauna si teren de tenis. 

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK