OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Vila Cionca

Gilau (Cluj)

Gilau (Cluj)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Experienta foarte proasta! Servicii si personal de evitat!
12/02/2018

Comentarii scrise de: Catalina

Comentariu: Cea mai urata experienta de cazare am avut-o la Pensiunea Cionca. Am mers acolo cu un grup de cca.30 persoane, pentru a sustine un training. Am cerut cazare 4 nopti, masa, catering pentru pauzele de cafea si 2 sali de curs. Pensiunea are de fapt o singura sala mare, care poate fi considerata si sala de curs cu mari indulgente - lumina din acea sala este foarte, foarte slaba. Cealalta "sala" este o improvizatie care seamana mai mult cu o bucatarie.
Cei de acolo ne-au obligat prin contract sa achitam intreaga suma inainte ca oamenii sa se cazeze. Desi achitasem cu 2 saptamani inainte de intrarea in pensiune un avans de 50%, urmand ca in ziua sosirii grupului de persoane sa achitam restul de bani asa cum am agreat in contract, staff-ul pensiunii nu a cazat oamenii, practic i-a lasat sa astepte in afara camerelor. I-a cazat abia dupa ce le-am trimis dovada platii pe mail. Asa ceva nu am mai intalnit in niciun alt loc - ca oamenii sa nu fie lasati sa se cazeze.
Daca nu am fi fost constransi de acel contract si daca am fi avut o alta optiune de spatiu si cazare pentru evenimentul nostru, in acea perioada, in Cluj-Napoca, am fi renuntat din start la serviciile Pensiunii Cionca.

Personalul a fost extrem de neprietenos, rigid, mancarea a fost de proasta calitate, a fost frig, preturi prea mari pentru ce ni s-a oferit, iar in camere mereu era cate ceva de reparat (dus stricat, televizor care nu mergea etc.)
Pentru orice situatie care aparea, nu ne-am putut intelege deloc cu personalul. Nici macar o farfurie nu am primit atunci cand am cerut.
Patronul ne-a vorbit urat atat noua, cat si oamenilor cazati. Acest lucru este inadmisibil, mai ales cand este vorba de turism si domeniul ospitalitatii. Nu am primit nici respect, nici ospitalitate, nici corectitudine.

Nu recomandam deloc aceasta pensiune, nici pentru masa, nici pentru cazare, nici pentru organizat evenimente. A plecat de acolo cu un gust foarte amar.

P.S. Domnul care ne-a servit mancarea la mese a fost sigura persoana care si-a facut treaba asa cum trebuie.

De evitat
10/02/2018

Comentarii scrise de: Anamaria

Comentariu: Nu recomand deloc. Am fost cu un grup mai mare si am fost foarte dezamagiti atitutidea proprietarului. Domnul nu a fost amabil si nici flexibil. Calitatea mancarii a lasat mult de dorit (legume congelate, piure la plic), iar meniul pentru vegetarieni a fost lipsit de orice creativitate (de exemplu, cartofi la cuptor si conopida fiarta). Noroc cu supa. In unele camere era frig pentru ca se oprea caldura. Se vedea ca totul este pentru a face un profit cat mai mare. Nici nu-mi vine sa cred cata lipsa de ospitatlitate...Sper doar sa nu pateasca si alte persoane ca noi.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK