OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa de oaspeti Zalan

Valea Zalanului (Covasna)

Valea Zalanului (Covasna)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 1

Restaurata de curand de printul Charles, ce a avut grija sa pastreze toate aspectele arhitecturale specifice zonei, Casa de oaspeti Zalan este locul unde veti avea parte de cea mai frumoasa vacanta de pana acum. 

Printul de Wales a creat în catunul Valea Zalanului un loc ascuns de lumea moderna, acesta fiind înconjurat de padurile magnifice al Carpatilor. Puteti descoperi aici armonia dintre natura si oameni, un alt fel de a trai.

Tipologie:
Pensiune, Agroturism, Bed & Breakfast
Pozitie:
Deal
Cazare:
Camera
Formule de cazare:
Numai cazare
Cazare si mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa
Locuri:
14
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Cai
Animale acceptate
Terasa sau foisor

Adresa:
Valea Zalanului - 527119 Valea Zalanului, Covasna

Proprietatea este compusa din 5 dormitoare cu paturi de tip twin, 1 dormitor tip matrimonial, 1 dormitor tip pat cu sertar stil sasesc, bai proprii, un living cu un semineu mare, numeroase tersase, banci si mese in curte, dar si un spatiu pentru micul dejun, in hambar.

 

Printul de Wales doreste ca proprietatile sale sa atraga cât mai multi oameni pentru a descoperi bogatiile Transilvaniei si în acest fel sa promoveze un model de dezvoltare sustenabila. Raspândit în mai multe sate transilvanene, mosiile Contelui Kálnoky sunt locuri unde valorile trecutului sunt înca neafectate de actuala societate de consum. Aceste locuri se afla sub vraja veche de secole ale armoniei dintre natura si comunitate umana.

 

De cele mai multe ori transportul se va face cu caruta trasa de caii proprii. Va mai oferim oportunitatea de-a mai putea calari în poate ultimul paradis de calarie din Europa. Centrul de echitatie se afla la Valea Crisului, cca 45 minute distanta cu masina, de la Valea Zalanului.

 

Facem tot posibilul ca mâncarea oferita oaspetilor sa fie produsa de noi sau sa fie cumparata de la localnici. Fiecare locatie are gradina si livada proprie. Crestem rasa rara de gaina „Gât golas de Transilvania negru” pentru oua si carne. Laptele, iaurtul si casul sunt cumparate din sat sau de la stâna, iar mierea o avem de la apicultori locali.

Gemurile sunt preparate de bucataresele noastre dupa retete traditionale. Mesele de trei feluri cu vin sunt preparate de bucataresele localnice din retete transmise din generatie în generatie. Pentru doritori servim si meniuri vegetariene.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK