OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Casele de vacanta Luca si Vicentiu

Botiza (Maramures)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Superb
22/08/2018

Comentarii scrise de: Alexandru

Comentariu: Recomand tuturor aceasta locatie, atat peisajul cat si casele de vacanta sunt minunate. Propietarii foarte amabili, liniste, aer curat, curatenie, intr-un cuvant, minunat.

O locatie minunata!
22/08/2018

Comentarii scrise de: Roxana

Comentariu: Recomand cu caldura aceasta locatie! Un peisaj spectaculos, cu apus si rasarit de soare, minunat, liniste desavârsita, intr-un cadru de poveste! Despre facilitatile vilei, nu am avut nici cea mai mica nemultumire, oferind curatenie si confort maxim! De asemenea, gazdele ne-au primit cu caldura si disponibilitate pentru nevoile unui sejur perfect! Daca vom avea ocazie, cu siguranta ne vom reîntoarce.

Colt de rai in inima muntilor!
20/08/2018

Comentarii scrise de: Brigitta

Comentariu: Alegerea acestei locatii a fost cea mai buna si o recomand tuturor! Comunicare excelenta cu administratorii, camere curate, bucatarie dotata cu absolut tot ce au nevoie turistii, zona cu multe atractii turistice si, nu in ultimul rand, o priveliste idilica! Este chiar mai frumos decat in poza, asadar mergeti cu prima ocazie! Eu sigur voi reveni!

Oaza de liniste si frumusete!
15/08/2018

Comentarii scrise de: Cristina Adriana

Comentariu: Este o zona minunata,cu oameni primitori si calzi, iar pensiunea este originala,cu cabane din lemn bine ingrijite,cu un confort demn pentru zilele noastre!cuvintele sunt prea putine ca sa descriem frumusetea si maretia locului!vom reveni cu drag!

De vis
05/08/2018

Comentarii scrise de: Nicoleta

Comentariu: Imi pare rau ca am rezervat doar 3 nopti, fiind nevoiti sa plecam spre alte destinatii. Este minunat, o oaza de liniste si frumusete, casutele traditionale, dar moderne si confortabile in interior, ospitalitatea gazdelor, mereu atenti ca totul sa fie in regula. Am un singur mare regret :( .. sunt asa departe de Constanta. Daca va doriti o evadare in natura, aici este perfect. Am colindat zilele acestea spre Sapanta, Viseu, Borsa, Sighet.. dar nu se compara.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK