OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Casele de vacanta Luca si Vicentiu

Botiza (Maramures)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Acolo unde cerul si pamântul se tin de mâna
11/07/2022

Comentarii scrise de: Familia Popa

Comentariu: Am petrecut si noi o vacanta minunata în Casele Luca & Vicentiu din Botiza. Ne doream foarte mult sa ajungem în Maramures si am avut parte de experiente unice: Manastirea Barsana, Sapanta, Moara lui Mecles, Cascada Cailor, multe biserici vechi de sute de ani, acum în patrimoniul UNESCO!
Si mai presus, caldura gazdelor noastre, care ne-au oferit afectiune si grija, care au fost gata sa ne îndeplineasca dorintele! Locatia este fabuloasa, un peisaj uimitor oriunde întorci privirea, între cer si pamânt, cum ziceam! Casutele Luca & Vicentiu vegheaza mândre întreaga zona, iar Muntii Rodnei par strajerii acestui loc de poveste, departe de agitatia cotidiana obisnuita!
Casutele Luca & Vicentiu ne-au oferit odihna si relaxare, ne-au încarcat bateriile! Nimic nu lipseste acestor casute perfect integrate în peisajul magic! Va îndemnam sa le descoperiti!
Daca vreti sa petreceti o vacanta în care sa simtiti eternitatea Maramuresului, Casutele Luca & Vicentiu sunt alegerea perfecta!
Cu siguranta, noi vom reveni!

Multumim tare mult gazdelor si felicitari pentru armonia pe care o ofera!

O vacanta de vis!
18/01/2022

Comentarii scrise de: Elena

Comentariu: Am fost cazati în casa Luca. O Casuta draguta, în stil maramuresean. Privelistea este uluitoare, iar gazda extrem de primitoare. Am petrecut un revelion frumos si memorabil! Cu siguranta ne vom mai întoarce aici.
(Tradus cu Google)

Loc de vis
24/05/2021

Comentarii scrise de: Nicoleta

Comentariu: Casutele sunt ca din povesti. Exteriorul este in stil traditional, iar interiorul modern si bine dotat. Am petrecut aici trei zile minunate, intr-un loc cum nici nu mi-am imaginat ca exista. Cu siguranta, voi reveni!

Vacanta Maramures 2020
29/08/2020

Comentarii scrise de: Bianca Sofron

Comentariu: Am fost cazati in casa Luca,cea mai mica dintre cele trei de acolo! La prima vedere ai impresia ca este un loc micut,dar mare ne a fost mirarea când am intrat înauntru si am vazut cât de bine este compartimentata si ce curat era!!! Jos,o canapea extensibila cu mobilier si tv,baie cu dus ...iar sus,un pat matrimonial,baie si acolo +tv! Pt 4 persoane care am stat acolo, doi adulti si doi copii,spatiul a fost mai mult decât suficient! Recomand cu mare drag oricarei persoane care este interesata de liniste,de oameni deosebiti care înca îsi pastreaza traditiile si de privelisti desprinse parca din povesti!!! Pur si simplu acolo ,,se aude,,linistea!!!

Vacanta de vis!
24/08/2020

Comentarii scrise de: Eugenia Craiu

Comentariu: Un vis frumos, din care nu vrei sa te trezesti!
Daca vrei o vacanta în Maramures, la Botiza gasesti Casutele de vacanta Luca si Vicentiu. Minunatele casute Maramuresene, te întâmpina mândre pe un deal.
Locul amenajat cu pricepere si bun gust pentru ca totul sa fie în armonie cu natura, casutele primitoare, oameni calzi si ospitalelieri, mâncare gustoasa si o priveliste greu de descris în cuvinte!
Locatia este situata la o ora, o ora si ceva de mers cu masina de principalele obiective turistice ale Maramuresului (Cimitirul Vesel, Mocanita, Cascada Cailor, Manastirea Bârsana, Muzeul satului Maramuresean, Lacul Albastru)
La revenirea din calatorii, nu poti sa nu te opresti la doamna Aurica pentru a servi deliciosele bucate pe care le pregateste, iar apoi sa te bucuri de privelistea oferita de natura si de linistea desavârsita a locului, ce-ti umple sufletul de bucurie! O Binecuvântare!

Multumim pentru vacanta minunata!

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK