OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Casele de vacanta Luca si Vicentiu

Botiza (Maramures)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Departe de lumea dezlantuita
14/05/2019

Comentarii scrise de: Irina & George

Comentariu: Am fost foarte incantati de locatie,un colt de rai. Linistea si privelistea te face sa uiti si sa te desprinzi de lumea dezlantuita.
Recomand Casutele Luca si Vicentiu.

» [Casele de vacanta Luca si Vicentiu] raspunde: Va multumim pentru aprecieri si va asteptam cu drag sa reveniti.

Raiul pe pamant
03/05/2019

Comentarii scrise de: Mihai

Comentariu: Casele sunt amplasate pe un mic deal.Privelistea e de vis.Satul Botiza de poveste.Casa foarte curata si gazda de treaba.Comunicativi si de bun sim?.Cu siguran?a venim si a doua oar?.

O mica vacanta de vis...
03/05/2019

Comentarii scrise de: Mihaela Novacescu

Comentariu: Fericire, multumire si enorma bucurie in suflet, sunt sentimentele care ne-au ramas, dupa cele 5 zile petrecute la Botiza-Maramures, in Casele de vacanta Luca si Vicentiu. Conditiile de cazare sunt excelente, iar locul unde sunt amplasate casutele, iti ofera un peisaj INEGALABIL. Daca vreti sa experimentati cea mai frumoasa vacanta din viata noastra, mergeti cu incredere la Casutele de vacanta Luca si Vicentiu. Mihaela si toata gasca din Timisoara.

» [Casele de vacanta Luca si Vicentiu] raspunde: Va multumim pentru aprecieri si va asteptam cu drag sa reveniti!

Perfect
05/01/2019

Comentarii scrise de: Craciun Ovidiu

Comentariu: Am stat in casuta mica, construita acum un an. Ideala pentru o familie cu 2 copii: 7 respectiv 1.5 ani. 3 zile de Craciun 2018. A fost de poveste. Peisajul a fost foarte frumos pus in evidenta de zapada. In casuta: un dormitor cu pat mare matrimonial si un mini living cu o canapea, care odata extinsa devenea si ea un pat urias. A fost cald si primitor. Tv si net. 2 bai din care una cu dus. Apa calda vine de la un boiler ce e suficient pentru necesit??ile familiei.
Demipensiune cu masa la tanti Aurica, la 900 m de casuta de vis. Mancarea ca la mama acasa, extraordinar de buna, totul din produse naturale, din gospodaria doamnei Aurica. Servirea a fost un mix intre "acasa" si atentia dintr-un restaurant bun. Doamna Aurica, o profesionista in turism, in straie populare, asa cum mi-as dori sa intalnesc mai des.
La 40 de min cu masina, partia Cavnic. De jur imprejur trasee marcate multiple pentru plimbari. Recomand cu caldura pentru doritorii de liniste , frumos si peisaje de vis. Pentru cei doritori de luxul hotelurilor de 4, 5 stele, din marile metropole..sa mearga acolo.

minunat
27/08/2018

Comentarii scrise de: Paul

Comentariu: Am petrecut 3 zile la casele de Vacanta Luca si Vicentiu, putem spune ca pentru noi totul a fost la superlativ, zona si peisajul absolut minunate (un mic coltisor de rai), gazdele au fost de nota 100 ,nu am fost absolut deloc "deranjati"de catre dl. Vali sau de dl. Vasile.
Recomandam tuturor aceasta pensiue (camera curate, asternuturi curate, baie impecabila fara mirosui s-au mucegai, apa calda mereu de dusuri), mancarea la doamna Aurica incredibil de buna si de multa (fetele care servesc intrebau mereu daca mai dorim sa ne aduca).
Multumim domnului Vali pentru absolut tot.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK